Civil Infra Academy

Deelname

Na de uiterste succesvolle vorige editie willen we wel wat dingen veranderen. Wij hadden namelijk ook nooit gedacht dat ons evenement zo snel vol zou zitten. Zoals je merkt zijn we ruim op tijd met het bekend maken van de datum van de Civil Infra Academy en om de komende editie iedereen een eerlijke kans te geven zullen we de opening van de inschrijving vooraf bekend maken. Wil je als eerste weten wanneer dit is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Tevens kan je in het formulier aangeven welke onderwerpen en thema's volgens jouw niet kunnen ontbreken op de komende Civil Infra Academy. Meer informatie, het programma en deelnemingsvoorwaarden zullen we voor de inschrijving voor de Civil Infra Academy bekend maken.

Breakout Sessies 

Wil jij meer zichtbaarheid voor jou of jouw bedrijf op de Civil Infra Academy of wil jij iedereen laten zien wat je kunt? Komende Civil Infra Academy willen wij jou de mogelijkheid geven zelf een breakout sessie te geven. Een breakout sessie mag maximaal 1 uur duren en gaat natuurlijk door een selectieprocedure. Afhankelijk van het onderwerp, de software en het thema van de dag maakt het bestuur van de Civil Infra Benelux een selectie. Commerciële presentaties worden niet geselecteerd. De presentatie hoef je nog niet klaar te hebben, maar we ontvangen wel graag van te voren een voorstel voor de breakout sessie. Het indienen van een voorstel kan tot en met maandag 25 april 2022, via dit formulier.

Sponsoring

Uiteraard willen we ook dit jaar de Civil Infra Academy gratis voor deelnemers aanbieden. Net als voorgaande jaren kunnen we dit niet doen zonder de gulle bijdrage van diverse sponsors. De Civil Infra Academy 2019 was mogelijk gemaakt door maar liefst 12 sponsors! Aangezien de vorige editie in recordtijd vol was, willen we komend jaar dan ook uitbreiden. Dit kan uiteraard niet zonder extra sponsoren. Ook dit jaar bieden we diverse interessante sponsormogelijkheden. Interesse? Via dit contactformulier kunt u informeren naar de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.