Resultaten Enquête en Save the Date CIA 2022

Begin dit jaar hebben we een enquête uit gestuurd om jullie feedback te vragen over de Civil Infra Benelux en de Civil Infra Academy. Dank aan iedereen die hierop heeft gereageerd, er zitten zeker een aantal punten tussen die we de nodige aandacht zullen gaan geven komende tijd, voor nu zouden we graag de belangrijkste 3 punten met jullie willen delen:

Brainstorm en kennis(deel) sessies

Het is duidelijk naar voren gekomen dat men veel waarde hecht aan het ontmoeten van vakgenoten (zeker nu naar de Covid-19 beperkingen) om kennis en praktijk ervaringen te delen. Voorheen gebeurde dit sporadisch en met name tijdens de gebruikersdag. Om dit ook naast de gebruikersdag meer te laten gebeuren hebben we besloten om een aantal keer per jaar een kennis deel sessie te organiseren waarin we een aantal onderwerpen bespreken en ervaringen met elkaar te delen. Wij als bestuur zullen zorgdragen voor de locatie en registratie, echter is het aan de leden om de onderwerpen te bepalen en te presenteren.

Daarnaast zijn veel van onze leden aangesloten bij Kennisdelingplatformen zoals GWW-OTL, VIO en het BIM Loket, echter merken we dat kennis van deze platformen vaak bij een kleine groep blijft. Aangezien we met ca. 850 leden zijn is het een uitgelezen kans om via deze kennis sessie ook weer elkaar op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Update NLCS 5.0

Voor veel bedrijven is de Revit/Civil 3D template een belangrijke basis en willen deze daarom ook graag up-to-date houden. Dit betekend dat we, zodra de NLCS 5.0 is gepubliceerd, de benodigde templates van een update zullen gaan voorzien.

Civil Infra Academy 2022

De datum voor de volgende Civil Infra Academy is al bekend en zal plaatsvinden op woensdag 22 juni 2022 op onze vertrouwde locatie in Dordrecht, zet deze dus alvast in de agenda!

 

We wensen iedereen een fijne zomer vakantie en we gaan ons best doen om na de vakantie (als de maatregelen zijn versoepeld) een eerste kennis deel sessie te organiseren.


Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de CIB