Civil Infra Academy 2020 - Sponsor worden?Onlangs heeft het bestuur van Civil Infra Benelux besloten om op donderdag 11 juni 2020 onze gebruikersdag (Civil Infra Academy) te organiseren in Hotel Van der Valk te Dordrecht.

Deze jaarlijkse Civil Infra Academy is bedoeld voor gebruikers van Autodesk software in de infrastructuur branche. Tijdens deze dag, waarbij voornamelijk gebruikers aan het woord zijn, worden ervaringen uitgewisseld, maar is er ook voldoende tijd om ‘bij te praten’ met gelijkgezinden.

Zoals altijd willen we ook dit jaar het evenement voor onze leden kosteloos toegankelijk te maken. En dat lukt uiteraard alleen door steun van onze sponsoren, en de belangeloze inzet van de organisatie van de gebruikersdag. Een deel van het benodigde budget is inmiddels gedekt. Het kwaliteitsniveau ligt hoog, en dat moet zo blijven.

Ook dit jaar hebben we alle zalen gereserveerd in Hotel Van der Valk te Dordrecht, inclusief een aparte zaal voor de lunch / pauzes / netwerkborrel inclusief bedrijvenmarkt. Graag geven wij u de kans om op deze dag met een informatiestand aanwezig te zijn, en op die manier bij te dragen aan de Civil Infra Academy. U krijgt de beschikking over een sponsortafel, waar u uw bedrijf of product kunt presenteren. Een beurswand is toegestaan (max. breedte 3,5m). Tijdens de lunchpauze en netwerkborrel krijgen gebruikers de gelegenheid om de stands te bezoeken.

Indien u interesse heeft voor sponsoring, vul dan het sponsorformulier in op de website voor nadere details en/of een sponsorcontract.