Bijeenkomst Civil 3D Werkgroep 11 Januari

  • RemcoB
  • Onderwerp Auteur
  • Berichten: 113

Bijeenkomst Civil 3D Werkgroep 11 Januari werd gestart door RemcoB

Op 11 januari is de werkgroep Civil 3D weer bijeen gekomen. Ondanks dat deze net na de feestdagen plaatsvond was het fijn om te zien dat er toch zo'n 18 mensen aanwezig waren. Doel van deze bijeenkomst was om gezamenlijk de themagroepen te benoemen en daar tevens een trekker voor aan te stellen.

Er is eerst in kleinere groepen gebrainstormd wat de uitdagingen zijn waar een ieder tegenaan loopt op dit moment. Deze zijn gegroepeerd tot thema’s en zijn daarna met de hele groep besproken. Tijdens het eten van een broodje kon een ieder daarna aangeven aan welke themagroep hij een bijdrage zou willen geven of wellicht zou willen trekken.
Hieruit volgde onderstaand lijstje met themagroepen en de betreffende kar trekker:
- Countrykit en Communicatie (Pascal Wesolek)
- Hoeveelheden (Jeroen Braak)
- Ondergrondse Infra (Corné Helmons)
- Corridor Stuff (Wegen) (Peter Doorduin)
- Corridor Stuff (Water) (Bart de Maesschalck)
- Uitwisseling (Luki Budiarto)

De kar trekkers komen de komende tijd allen met een plan van aanpak waarin duidelijk wordt wat elke themagroep dit jaar wil bereiken. Uiteraard zal dit via de website gedeeld worden.

Kon je niet aanwezig zijn tijdens deze bijeenkomst, maar wil je wel graag meedenken en bijdragen aan een van de themagroepen, laat het ons weten via een bericht in het forum of via email en we zorgen dat dit bij de betreffende kar trekker terecht komt.
19 feb 2018 09:57 #3111

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Pascal Wesolek